Nintendo onthult details over beloningen in My Nintendo | Gamer.nl

Nintendo onthult details over beloningen in My Nintendo | Gamer.nl

Nintendo heeft de eerst groep beloningen voor hun nieuwe programma My Nintendo bekendgemaakt. De details laten zien hoeveel punten iemand krijgt op basis van wat ze doen. 

In My Nintendo verzamelen gebruikers punten, welke zij kunnen gebruiken voor gratis game downloads en kortingen. Punten worden verzameld door onder andere spellen te spelen, een Nintendo Account aan te maken en door Miitomo te spelen, Nintendo’s eerste smartphone app.

Het kopen van games geeft de gebruiker Gold Points die gebruikt kunnen worden. Het regelmatig gebruiken van Miitomo geeft de gebruiker Platinum Points. In Japan kunnen deze punten onder andere worden gebruikt om Donkey Kong Country Returns en Super Mario 64 voor Wii U te verkrijgen.

Media has no description

In de lijst van verkrijgbare games in Japan op dit moment staat ook de titel My Nintendo Picro : The Legend of Zelda: Twilight Prince voor Nintendo 3DS. Deze is te verkrijgen in ruil voor 1000 Platinum Points. De Picro -titel lekte al eerder uit, maar was tot nu toe nog niet bevestigd.

Nintendo heeft ook een nieuwe trailer voor Miitomo vrijgegeven, ter ere van de lancering van de app in Japan. De app verschijnt later deze maand in Europa en is free-to-play. Miitomo wordt beschikbaar voor iOS en Android. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou