Nintendo New York-winkel sluit voor onbepaalde tijd deuren

Nintendo New York-winkel sluit voor onbepaalde tijd deuren

De iconische Nintendo-winkel in New York heeft gisteren voor onbepaalde tijd zijn deuren gesloten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De winkel, gesitueerd in het Rockefeller Plaza in hartje Manhattan, is altijd drukbezocht. Fans kunnen er Nintendo-games en allerlei merchandise kopen. Ook worden er regelmatig lanceringen van nieuwe games gevierd en kunnen groepen fans de Direct-uitzendingen er live bekijken op het groot scherm.

De winkel blijft nu voor onbepaalde tijd gesloten. "We blijven samenwerken met gezondheidsexperts en zullen hun advies blijven opvolgen. Zodra we een datum hebben dat de winkel weer open kan, laten we het weten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben daar afgelopen september geweest en begrijp niet wat er zo iconisch is aan die winkel. Ik vond het aanbod wat ze hadden ontzettend tegenvallen. Helemaal niet de vette merchandise die ik verwacht had. Paar maanden daarvoor heb ik in Amsterdam wel heel leuke Nintendo spullen gekocht. Het bestaat dus wel.

0
test

@Minoesh Ik vond de 'expositie' van alle verschillende game boys wel leuk, o.a. een die uit een oorlogsgebied kwam, 'slachtoffer' was geworden van een bombardement, maar het nog steeds deed. En tja, het is net als de Disney Store of de M&M Store, niet heel extreem bijzonder en exclusief, maar wel leuk om gezien te hebben.

0

Aanbevolen voor jou