'Nintendo lanceert begin 2021 een nieuw Switch-model'

'Nintendo lanceert begin 2021 een nieuw Switch-model'

Volgens een nieuwe reportage van Taiwan's krant Economic Daily moet Nintendo ergens begin volgend jaar een nieuw model van de Switch lanceren.

In de reportage van de Economic Daily, vertaald door The Edge Markets, valt te lezen dat men dit heeft vernomen van mensen verantwoordelijk voor de distributie van de console. Het zou om een Switch-model met verbeterde graphics en "meer interactie" gaan. De productie van het nieuwe model zou eind dit jaar van start gaan.

Er gaan al jaren geruchten over een krachtigere versie van de Switch, maar vooralsnog heeft Nintendo niet bevestigd dat een dergelijk apparaat daadwerkelijk in de maak is. Daarbij zijn de huidige modellen van de hybride console nog altijd wereldwijd populair bij consumenten. Nintendo heeft eerder wel bevestigd dat er in 2020 geen nieuw Switch-model op de planning staat.

Eind dit jaar staan de lanceringen van de PlayStation 5 en Xbox Series X op de planning. Hoewel deze consoles binnen een andere prijsklasse dan de Switch vallen en gedeeltelijk ook andere doelgroepen aanspreken, zou een nieuw model van de Switch begin volgend jaar een strategische zet van Nintendo kunnen zijn om het huidige succes vast te houden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

About time nintendo.

0
test

Tja we zijn deze geruchtenmolen een half jaar geleden ook doorgegaan. Ik moet het eerst bevestigd zien vanuit nintendo zelf voordat ik mijn hoop erop ga vestigen. Zou het wel leuk vinden, maar moet voor mij wel een serieuze grafische upgrade zijn en niet 10% meer vermogen zodat ie net wel een paar spellen soepel kan draaien met dezelfde graphics. De Nintendo games zelf zijn over het algemeen goed te pruimen maar sommige third party games blijven grafisch (te) ver achter bij de andere consoles.

0
test

@melody helemaal mee eens.

0
test

@melody Gaan deze geruchten niet zowat elk jaar sinds de switch uit is.

0

Aanbevolen voor jou