Nintendo houdt naam Zelda: Breath of the Wild-vervolg expres verborgen

Nintendo houdt naam Zelda: Breath of the Wild-vervolg expres verborgen

Nintendo heeft expres de naam van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild nog niet naar buiten gecommuniceerd.

Dat laten Bill Trinen en Nate Bihldorff van Nintendo Treehouse weten in een interview met IGN. "Wat de naam betreft moet je maar afwachten, want Zelda-games zijn best belangrijk", aldus Trinen. "Die namen... ze geven vaak kleine hints naar wat er mogelijk (in de game) gaat gebeuren."

Nintendo wil de titel van het spel dus nog niet onthullen, omdat spelers daardoor mogelijk meer te weten komen over in de insteek van de game. Het zorgt er echter wel voor dat veel mensen het spel nu Breath of the Wild 2 noemen. Volgens Trinen is dat geen probleem: "Het is natuurlijk voor mensen om een makkelijke titel te bedenken. Wij noemen het vooralsnog het vervolg op Breath of the Wild."

Gisteren werd een nieuwe trailer van de Switch-game getoond, die hieronder nog eens te bekijken is. Het spel moet ergens volgend jaar uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ah Breath of the Wild 2 is dus helemaal niet offcieel zo genoemd maar door fans en journalisten enzo. Denk ook niet dat het zo genoemd gaat worden, er is nog nooit eerder een Zelda met een 2 er achter verschenen. Maar snap de fan-benaming wel, het is een direct vervolg.

0
test

@HunterSeeker Behalve natuurlijk Zelda II - The Adventure of Link

0
test

@Tokumei owja helemaal gelijk. Vind die zelf verschrikkelijk en vergeet em liever ;)

0
test

@HunterSeeker Sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild* is de titel.

0
test

Ja want Breath of the Wild gaf idd een spoiler over de game.... :P Zat er gisteren nog aan te denken; Zelda doet vaak dingen met voorwerpen. Ocarina of Time, Majora's Mask, Windwaker, Skyward Sword, Four Swords, Minish Cap. Er zijn ook uitzonderingen, woordgrappen met Link (A link to the past, A link between worlds) en de Oracle games / Twilight Princess. Maar Breath of the Wild was de eerste titel (die ik mij kan bedenken) die echt niets te maken had met iets in de game. Ik dacht voordat ik hem ging spelen dat de natuur levend was of iets dergelijks, maar ook dat was niet aan de hand.

0

@WvA Dat betekent toch niet dat het nu geen spoiler kan zijn? Breath of the Wild is misschien geen spoiler voor het verhaal, maar voor mij wel een subtiele verwijzing naar de wereld. De rust, de muziek, de vrijheid, etcetera.

0
test

@Quintex "Die namen... ze geven vaak kleine hints naar wat er mogelijk (in de game) gaat gebeuren" kwam op mij over alsof ze claimden dat Zelda namen spoilers bevatten, en dat vond ik dus wel meevallen.

0
test

@WvA 'Breath of the Wild' zegt (naar mijn mening) zeker iets over de complete omgeving waarin de game zich afspeelt. De wildernis, de vrijheid, het ontdekken, etc. Ik snap Nintendo's beredenering dus wel, maar ik had graag meer info over de game gewild, bv. een vaste release datum.

0

Aanbevolen voor jou