'Nintendo heeft grote plannen voor E3 2017' | Gamer.nl

'Nintendo heeft grote plannen voor E3 2017' | Gamer.nl

Directeur van Nintendo America, Reggie Fils-Aime, heeft tijdens een interview methref="http://video.foxnews.com/v/5358840822001/?#sp=show-clips"> Fox News </a>bevestigd dat Nintendo grote plannen heeft voor E3 2017.

Fils-Aime ging niet specifiek in op wat fans kunnen verwachten van Nintendo op E3 2017, maar gaf wel aan dat er nieuwe Nintendo Switch- en 3DS-titels getoond zullen worden.

Hierover zei Fils-Aime: "Ik kan je nog niets vertellen over de verschillende games en onze verra ingen voor E3. Wel kan ik je vertellen dat E3 een mooie gelegenheid is voor ons om nieuwe titels te tonen voor de Nintendo Switch en 3DS."

Nintendo houdt sinds 2012 geen traditionele persconferenties meer op E3 en maakt tegenwoordig gebruik van livestreams, zoals Nintendo Treehouse en Nintendo Direct-presentaties. Het is nog niet bekend welke vorm Nintendo dit jaar gaat gebruiken.

De kans is erg groot dat nieuwe gameplay van Super Mario Ody ey wordt getoond. Hiernaast kan Nintendo ook de E3 gebruiken om meer informatie te delen over de aankomende Expansion Pa voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Eerdere geruchten wezen verder op een mogelijke Switch-versie van Super Smash Bros. en een Virtual Console met GameCube-games.

E3 2017 vindt plaats van 14 tot 16 juni in Los Angeles.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou