Nintendo gaat eindelijk de GameCube promoten | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het verhaal over de 3 Next-Generation consoles is nu wel zo ongeveer bekend bij de meeste gamers. Eind dit en begin volgend jaar zullen we eindelijk de beschikking hebben over de 3 consoles: de Playstation 2, de Xbox en de GameCube.

De enige van de drie die nu al globaal op de markt is, de Playstation 2, wordt momenteel behoorlijk gepromoot door reclames op TV en door sponsering van de Champions League, iets waar Amerika nog ma aal warm voor loopt.

Ook Microsoft zal haar Xbox agre ief gaan promoten, het heeft hiervoor dan ook een bedrag van maarliefst 1 miljard gulden apart gelegd. Zo zal er in alle shops van Taco Bell een Xbox komen te staan zodat klanten de spelervaring van de nieuwe console kunnen testen. Verder heeft MS nog wat contracten met enkele TV kanalen geregeld.

De enige console die we nog mi en in de rij is Nintendo haar GameCube. "The Big N" meldde niets over een eventuele reclame campagne, totdat IGN vandaag met het nieuws kwam dat er 75 miljoen Dollar bij het bekend maken van de GameCube geïnvesteerd gaat worden.

Alles over de reclame campagne van Nintendo's GameCube kan hier gelezen worden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou