Nintendo bevestigt grote releases voor Switch

Nintendo bevestigt grote releases voor Switch

Nintendo heeft de grote gamereleases voor de Nintendo Switch bevestigd. Het gaat om een totaal van zes games die in Europa moeten uitkomen.

De games die de Japanse gamegigant voor een release in Europa gepland staan zijn Xenoblade Chronicles: Definitive Edition (29 mei 2020), Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics (5 juni 2020), Bravely Default 2 (2020), Bayonetta 3 (nog geen datum), Metroid Prime 4 (tijdelijke titel en nog geen datum) en The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel (tijdelijke titel en nog geen datum).

Dit zijn natuurlijk niet heel veel titels die nog op de agenda van Nintendo staan. Volgens geruchten zouden er nog een aantal games in ontwikkeling zijn, zoals de verschillende 3D Mario-remakes. Fans vermoeden dat Nintendo nog wat games achterhoudt, maar deze nog niet aankondigt vanwege het coronavirus. Dit wordt gevoed door het gerucht dat Nintendo geen Direct gaat houden in juni, omdat veel games vertraging hebben opgelopen.

De Nintendo Switch is sinds 2017 uit in Nederland. Lees hier over de tien beste games die tot nu toe op de console zijn uitgekomen.

Nintendo Logo

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Het zijn er niet veel" Wat een shade. :P

0
test

Als je toch zoveel remakes uitbrengt maak dan ook een Wii Sports remake of helemaal beter een deel 2.

0
test

@TommyVercetti die is er al, Wii sports resort 😉

0
test

@Jumpman voor de Switch niet.

0

Aanbevolen voor jou