Nintendo betwist gerucht over Netflix-serie van Zelda | Gamer.nl

Nintendo betwist gerucht over Netflix-serie van Zelda | Gamer.nl

Bij de lancering van iedere Unreal Engine hoort een Unreal-game. Het is een verkooptechniek die Epic al sinds 1998 gebruikt om de kracht van hun tech te demonstreren. Jarenlang was id Software’s Quake-engine de enige competitie, maar de wereld is in twee decennia sterk veranderd. Epic heeft daarom een nieuwe strategie bedacht en brengt Unreal Engine 4 gratis uit… met een Unreal-game die nog niet af is.

Iwata laat weten dat hij geen nieuws heeft wat betreft Nintendo's plannen om zijn intellectuele eigendommen aan te wenden voor tv-series of films. "Maar ik kan wel bevestigen dat het artikel in kwestie niet gebaseerd is op correcte informatie", aldus Iwata, refererend aan de berichtgeving van The Wall Street Journal.

Die krant meldde begin februari dat Nintendo en Netflix samenwerkten aan een live-action serie gebaseerd op de Zelda-spelreeks. Het verhaal zou gaan over het jongetje Link, die de fantasiewereld Hyrule en prinses Zelda moet redden. Volgens The Wall Street Journal moet het een "Game of Thrones-serie voor de hele familie worden".

Door NUtech.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou