Nintendo beloont gebruikers voor online aansluiten Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om de groep consumenten die online gaat met de Wii te vergroten, is nintendo een loyaliteitsprogramma gestart. Met het Europese Connection Amba ador Promotion-programma kunnen loyale gebruikers spellen en Wii-punten verdienen.

De bedoeling van het programma is om mensen te motiveren om de Wii van vrienden en familie aan te sluiten op internet. De persoon die dat bewerkstelligt, de zogenaamde Amba ador, en de nieuwe gebruiker krijgen bij aansluiting 500 Wii-punten om vrij te besteden in het winkelkanaal.

Bij aansluiting van tien mensen krijgt de Amba ador  de titel Connection Master Gold. Hiermee verdient hij de mogelijkheid om alle NES-titels van Nintendo zelf gratis te downloaden van Virtual Console. Het maximum aan te sluiten aantal nieuwe gebruikers is twintig. Wanneer iemand dit voor elkaar krijgt, verdient hij de titel Connection Master Platinum en het maximum aantal van 10.000 Wii-punten om vrij te besteden aan WiiWare-titels. Daarnaast zijn vanaf dat moment alle games van de NES, SNES en Nintendo 64 zonder kosten te downloaden van Virtual Console.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou