Nintendo: 'Bayonetta 3-ontwikkeling loopt op rolletjes'

Nintendo: 'Bayonetta 3-ontwikkeling loopt op rolletjes'

De ontwikkeling van Bayonetta 3 loopt volgens Nintendo op rolletjes.

Dat lieten Bill Trinen en Nate Bihldorff van Nintendo America weten in een interview met Tamoor Hussain van GameSpot. Veel fans maken zich druk om de game, omdat Bayonetta 3 al in 2017 via een logo werd aangekondigd, maar sindsdien niet is getoond.

"De game bestaat, dat kan ik bevestigen", zo meldde Bihldorff. Trinen voegde daar aan toe: "Ik zal het je sterker vertellen: de game bestaat niet alleen, maar de ontwikkeling verloopt op rolletjes."

Maar waarom is de game in al die jaren dan niet getoond? Trinen: "We tonen graag games wanneer we er helemaal klaar voor zijn, en zeker wanneer de ontwikkelaar daar klaar voor is. Dus hij was niet aanwezig op E3, maar blijf opletten."

Bayonetta 3 wordt net als de vorige twee delen ontwikkeld door PlatinumGames. Sinds het tweede deel financiert Nintendo de ontwikkeling van de franchise. Bayonetta 3 moet op Switch uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lоkаle moеders hebbеn Аnоniеme SЕX nodig! Вeriсht еn vraаg оm tе nеuken! -- http://hotgirl.mysaol.com

0

Aan de redactie: willen jullie die stomme berichten direct verwijderen? Slaat nergens op om dat te laten staan. En zeg nou niet dat t niet kan, want als iemand een afwijkende mening heeft over lg-alfabet mensen dan kunnen jullie niet snel genoeg een reactie verwijderen.

0
test

@jjmeer Mee eens!

0
test

@jjmeer Helemaal mee eens!!!

0
test

@jjmeer Ze lezen hier sowieso sinds de E3 geen enkele reactie meer. Geen idee wat er bij gamer.nl aan de hand is maar ze mogen zich ondertussen wel gaan schamen. Echt belachelijk dit.

0
test

@jjmeer We zijn inmiddels 3 dagen verder en ze staan er grotendeels nog steeds. Soms haalt iemand van de site er wel 1 vanaf, zoals bij het 'vaderdagsartikel'. Ze zijn er mee bezig,... Het is tot dusver 1 berichtje per artikel. Hoe moeilijk is dat om handmatig te verwijderen? man man man.

0
test

@Roolio En het is inmiddels 23-06-2021. Droevig dit. Shame, shame!

0

Aanbevolen voor jou