Nintendo 3DS XL krijgt eigen Circle Pad-uitbreiding | Gamer.nl

Nintendo 3DS XL krijgt eigen Circle Pad-uitbreiding | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

Het acce oire, dat een tweede analoge stick toevoegt aan de handheld spelcomputer, komt later dit jaar uit in Japan. Het is onbekend wanneer Europeanen de Circle Pad Pro voor 3DS kunnen verwachten. Afbeeldingen van de uitbreiding, zijn er nog niet.

Nintendo onthulde de Nintendo 3DS XL vorige week. Het is een grotere versie van de 3DS, zo zijn de schermen op de XL negentig procent groter dan die van het originele model. Er werd verwacht dat Nintendo bij een redesign van de handheld een ontwerp zou maken waar een tweede analoge stick in geïntegreerd is. Die verwachting bleek niet te kloppen.

De Nintendo 3DS XL komt op 28 juli uit in Nederland en verschijnt in het blauw, zilver en rood. De handheld wordt verkocht voor ongeveer tweehonder euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou