Nintendo 3DS gekozen als winnaar van E3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het panel van de Game Critics Awards bestaat uit 21 journalisten van verschillende media, waaronder Kotaku, USA Today, MTV en Spike TV. De award voor "Beste originele game" ging naar Dance Central, een dansgame voor de Xbox 360 die volledig met Kinect bestuurd wordt.

Awards

Rage, een mix tu en een shooter en een racegame, kreeg de award voor beste consolegame. Portal 2, het vervolg op de succesvolle puzzelgame, ging ervandoor met de awards voor beste PC-game en beste actie-adventuregame. God of War: Ghost of Sparta was de beste handheld game. Star Wars: The Old Republic is uitgeroepen tot beste RPG op de E3, terwijl Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds de beste fighter was. Civilization V was het hoogtepunt wat betreft real time strategy-games, Need for Speed Hot Pursuit de beste racegame, NBA Jam de beste sportgame en Rock Band 3 de beste casual game. Dan was er nog A a in's Creed: Brotherhood die de award voor beste online multiplayer kreeg.

De Nintendo 3DS kreeg naast de "Best of Show"-award ook een uitreiking voor de beste hardware. De 3DS won ook de award voor beste product op E3 op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou