Ninja Theory kondigt experimentele game Project: Mara aan

Ninja Theory kondigt experimentele game Project: Mara aan

Ninja Theory heeft de experimentele game Project: Mara aangekondigd.

Het bedrijf deed dat via een teaser trailer en een nieuwe developer diary, waarin het meer vertelt over de studio zelf en de games die er in ontwikkeling zijn.

Project: Mara wordt een realistische representatie van geestelijk terreur, zo claimt de studio. "Het is gebaseerd op echte ervaringen en diepgaand onderzoek, en ons doel is om de horror van het brein zo accuraat en realistisch mogelijk te recreëren. Project: Mara wordt een experimentele titel en een voorbeeld van wat een nieuw medium voor verhaalvertelling kan worden."

Veel meer details over het spel zijn er nog niet, behalve dat het zich op één locatie en rondom één personage moet afspelen. Ook is niet duidelijk wanneer Project: Mara uit moet komen en op welke platformen, al lijken Xbox Series X en pc zo goed als zeker: Ninja Theory is inmiddels onderdeel van Microsoft. Daarbij is de game ook aangekondigd op de officiële Xbox-website.

De ontwikkelaar heeft naast Project: Mara ook Senua's Saga: Hellblade 2 en de multiplayergame Bleeding Edge in de maak. Bekijk hieronder de teaser trailer en de developer diary.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

las ergens anders dat het mogelijk een VR game zal zijn. en de vrouw in de teaser lijkt blijkbaar op Senua.

0

Aanbevolen voor jou