Ninja Gaiden mogelijk met bewegingsgevoelige besturing | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Matsubara: "Ik ben erg geïntere eerd om de nieuwe bewegingsgevoelige controllers die op de E3 getoond zijn, te gebruiken in een spel. Als de gevoeligheid en precisie echt zo hoog is als men beweert, kunnen deze uitstekend gebruikt worden in een franchise als Ninja Gaiden."

Vermoeidheid

Matsubara voegde wel toe dat de huidige speelstijl mogelijk aangepast dient te worden. Als spelers namelijk constant met armen moet zwaaien om een zwaardslag te imiteren, ligt vermoeidheid snel op de loer.

"Voor casual games zullen de nieuwe controllers vast erg populair zijn, maar bij een actievol spel dient de controller wel alles bij te kunnen houden. Mi chien dat we daarom eerst beginnen met een casual spel om de mogelijkheden beter te doorgronden, voordat we in de hardcoremarkt stappen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou