Word beroemd met streamen in de nieuwe Sims 4-dlc | Gamer.nl

Word beroemd met streamen in de nieuwe Sims 4-dlc | Gamer.nl

In de nieuwste uitbreiding van The Sims 4 is het mogelijk om beroemd te worden door te streamen en te gamen. Deze mogelijkheden worden geboden aan spelers in de zogenoemde 'Get Famous'-dlc.

In de nieuwste uitbreiding kunnen spelers beroemd worden door met hun Sims te excelleren in verschillende activiteiten, bijvoorbeeld als schrijver, acteur, schilder en dus ook als gamer. Met de 'Get Famous'-uitbreiding wordt tevens de Media Production-skill geïntroduceerd. Met deze vaardigheden kunnen de Sims online video's maken en streamen.

Volgens de producer van de game, David Miotke, is dit een moderne manier om beroemd te worden. Volgens Miotke werd hij door zijn 7-jarige dochter geïnspireerd om dit element toe te voegen aan de uitbreiding. "The Sims boeide haar niet zoveel totdat ze een paar van haar favoriete streamers de game zag spelen. Nu ben ik in haar ogen opeens een held", aldus Miotke.

Sims

Naarmate de Sims van spelers steeds meer bekender worden, krijgen ze punten waarmee speciale vaardigheden gekocht kunnen worden. Bij deze beroemdheid komen wel verschillende eigenaardigheden. Zo kunnen Sims die veel in de spiegel staren erg ijdel worden. Daarnaast kunnen Sims die veel op hun telefoon zitten op een gegeven moment moeilijk stoppen met het gebruiken van sociale media.

Eerder werd bekend dat The Sims 4 voor het eerst een first-person-camera krijgt.

De nieuwste uitbreiding van The Sims 4 'Get Famous is vanaf 16 november beschikbaar voor pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou