[NIEUWS?]Heavy Rain geprezen door Hollywood filmregisseur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een interview met Playstation.com prijst de regi eur Heavy Rain voor de intere ante en unieke ervaring die het de speler biedt. "Het idee dat je als speler een morele verantwoordelijkheid hebt en het gevoel hebt dat je alles doet om iemand anders te helpen spreekt me aan," zegt Neil Labute. "De ondertitel voor Heavy Rain is 'How far would you go to save someone you love?' deze ondertitel zorgt ervoor dat je je afvraagd hoeveel je op zou geven om iemand te helpen. Hetzelfde geldt voor games, ik denk dat mensen soms niets anders willen dan ontsnappen aan de realiteit en dat is waar games en films elkaars pad kruisen."

Naar aanleiding van de game heeft Labute een korte film gemaakt genaamd 'How Far Would You Go For Love?'. In de film discu iëren verschillende personen uit de filmindustrie over het onderwerp. Onder andere Samuel L. Jackson is gestrikt voor de discu ie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou