Nieuwe Zelda in de maak voor 3DS | Gamer.nl

Nieuwe Zelda in de maak voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn op dit moment al een nieuwe game aan het voorbereiden, eentje voor de 3DS, al denk ik niet dat het een direct vervolg wordt op de Zelda-games die op de Nintendo DS uit zijn gekomen. We hebben het over een nieuwe game, wel neemt deze veel elementen over van wat we eerder gedaan hebben op onze vorige handhelds", aldus Aonuma.

De producer van de Zelda-serie werd vervolgens gevraagd of de nieuwe game een remake van N64-game Majora's Mask uitsluit. Hierop liet hij weten eraan te hebben gedacht en het met Nintendo's topman Shigeru Miyamoto te hebben besproken, om vervolgens te besluiten dat het geen goed idee was om in korte tijd twee remakes van oude Zelda-games te lanceren. De voor de 3DS opgepoetste versie van Ocarina of Time verscheen afgelopen zomer. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou