Nieuwe Xbox 360 zuiniger en stiller dan vorige versies | Gamer.nl

Nieuwe Xbox 360 zuiniger en stiller dan vorige versies | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Xbox 360 is sinds zijn release in 2005 regelmatig vernieuwd met zuiniger en stillere onderdelen. Het nieuwste model is echter het zuinigst in standby-stand, wanneer hij aanstaat maar niets doet en wanneer er een game gespeeld wordt. Het apparaat is op alle fronten ruim twee keer zo zuinig als het originele model uit 2005.

De geluidsproductie is alleen vergeleken tu en het Slim-model en de laatste versie van de 'grote' Xbox 360 met codenaam Jasper. Jasper was aanzienlijk stiller dan het originele model, en de Slim is nog stiller. Wanneer het apparaat niets doet is de geluidsproductie van 50 decibel naar 45 decibel gezakt. Bij het afspelen van een disc is dit van 54 naar 51 decibel gegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou