Nieuwe voorwaarden PSN bevatten 'niet aanklagen'-clausule | Gamer.nl

Nieuwe voorwaarden PSN bevatten 'niet aanklagen'-clausule | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Niet alleen gaan gebruikers akkoord om een geschil niet in de rechtszaal, maar via arbitrage op te lo en, ook gaan ze akkoord om het geschil individueel met Sony op te lo en. Een representatieve actie, waarin een groep mensen gezamenlijk een rechtszaak aanspant, mag volgens die voorwaarden niet.

Hoewel mensen akkoord moeten gaan met deze voorwaarden om hun PlayStation-apparaten te kunnen updaten, is het wel mogelijk om de betreffende clausules te omzeilen. In de voorwaarden staat dat gebruikers binnen dertig dagen na het akkoord gaan met de voorwaarden een brief kunnen sturen naar Sony Network Entertainment International met hun gegevens en een statement dat ze een dispuut met Sony niet willen oplo en via arbitrage.

Voorwaarden

De nieuwe voorwaarden zijn in eerst instantie opgesteld om de online diensten van Sony Computer Entertainments regionale afdelingen, waaronder die in Europa en Amerika,  te verhuizen naar het nieuwe Sony Network Entertainment International.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou