Update: Nieuwe versie van Xbox Elite Controller uitgelekt | Gamer.nl

Update: Nieuwe versie van Xbox Elite Controller uitgelekt | Gamer.nl

Update: De Microsoft Insider Thurrott heeft de details van de uitgelekte nieuwe versie van de Xbox Elite Controller bevestigd. href="https://www.thurrott.com/xbox/150351/next-gen-xbox-elite-controller-details-surface">De website voegt er nog aan toe </a>dat er een soort hoes komt waar de controller zich na het spelen in kan opladen.

Origineel bericht: Het lijkt er op dat er een nieuwe versie uit gaat komen van de Xbox Elite Controller. De Chinese website Baidu heeft foto's en technische informatie gelekt van de controller.

Volgens de gelekte foto's zijn de controller, thumbsticks en de algemene kenmerken compleet vernieuwd en heeft het een Bluetooth-ondersteuning met Windows 10. Tevens wordt de controller geleverd met oplaadbare batterijen.

Verder heeft deze Xbox Elite Controller kennelijk een Type-C USB en een Mag-Safe oplaadpoort.

De originele Elite-controller kwam in 2015 uit en heeft vier extra schouderknoppen en een nieuwere D-pad. Ook zijn de bestaande schouderknoppen vast te zetten en heeft de controller een gevoeligheidsinstelling voor de thumbsticks.

Verder kwam vandaag het nieuws naar buiten dat de originele 'Duke' Xbox-controller vanaf maart zijn comeback maakt voor Xbox One. De 'Duke' was de originele controller voor de eerste Xbox. Het apparaat is een stuk groter dan controllers zoals wij die nu kennen. Later bracht Microsoft de S-controller uit voor Xbox, die de basis heeft gelegd voor later de 360- en One-controller.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou