Nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 laat spelers breien

Nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 laat spelers breien

Een nieuw uitbreidingspakket voor De Sims 4 genaamd Uitgebreid Breien Accessoirespakket laat spelers zelf breien.

Het uitbreidingspakket komt op 28 juli beschikbaar voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Het betreft het tweede accessoirepakket dat is gebouwd rondom een thema dat door Sims 4-spelers is gekozen.

Spelers moeten na het aanschaffen van de dlc in de game een breimandje kopen. Daarmee kunnen de Sims allerlei kledingstukken en accessoires, zoals sokken en truien, breien. Hoe meer er gebreid wordt, hoe beter de Sims er in worden. Kledingstukken kunnen vervoglens in-game worden verkocht in de in-game winkel Plopsy.

Het pakket bevat ook twee nieuwe radiostations, waaronder een station met metalmuziek. Meer informatie over de uitbreiding is hier te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Breien ze er maar eens een eind aan (inkoppertje). Toch een spel vanuit 2014 die nog steeds ondersteund wordt. Niet mijn ding maar als er zelfs een TV programma komt hiervan dan is er kennelijk toch nog steeds een groot publiek voor.

0
test

@warcryptic Ja, wat een uit[b]brei[/b]ding is dit voor The Sims 4 weer.

0

@Paxopoxo badum tss

0
test

@warcryptic ik speel dit soms nog wel eens maar vind tot nu toe sims2 nog steeds het leukste. Bij sims 4 zijn er gewoon veel te veel en te dure uitbreidingen. Van mij mogen ze wel gewoon met een sims 5 komen.

0

@hubertje want je denkt dat een Sims 5 zonder DLC veel meer gaat bieden dan een Sims 4 zonder DLC? Dat is niet het verkoop model van deze games.

0
test

@warcryptic Ook nooit verwacht dat het spel nogsteeds DLC krijgt! Nu met deze DLC erbij wordt het spel wel erg uitgebreid.

0

@warcryptic Heet van de naald: ik kan er geen touw meer aan vastknopen, het is zoeken naar een naald in een hooiberg met al die uitbreidingen. Ik zeg laat je geen oor aannaaien en koop dit niet. Het lot van deze serie hangt aan een zijden draadje als ze zo doorgaan, er is totaal geen rode draad in het verhaal en de gameplay is tot op de draad versleten.

0

@fonsrutte Jij bent aardig door de wol geverfd zeg. Je hebt in die woordenbrij geen steekje laten vallen. En dat zonder wollig taalgebruik. Maar dat was wellicht ook de insteek :) Mede dankzij jouw steekhoudende argumenten zal mijn collectie waarschijnlijk niet worden uitgebreid met dit pakket.

0
test

Prachtig dit allemaal, nog geen eind aan breien! @hubertje : "Bij sims 4 zijn er gewoon veel te veel en te dure uitbreidingen" Dit is ook een beetje de progressie qua uitbreidingen / DLC de afgelopen 5-10 jaar wat nog niet zo breed was in de tijd van Sims2 . Jammer dat het nu zo is naar mijn mening. Toen was een uitbreiding teminste nog echt een pakket en niet een klein bundeltje van goedkope resources.

0

Aanbevolen voor jou