Nieuwe Sword Art Online Alicization Lycoris-beelden uitgebracht

Nieuwe Sword Art Online Alicization Lycoris-beelden uitgebracht

Tijdens de Tokyo Game Show zijn er nieuwe gameplay-beelden van Sword Art Online Lycoris getoond tijdens de Famitsu x Dengeki-livestream.

De gameplay toont Kirito, Alice, Eugeo en het nieuwe personage Medina in actie in de wereld van The Underworld. Tot op heden zijn de Sword Art Online-games altijd losstaand geweest van de serie en boeken, maar Lycoris brengt hier nu verandering in. Alicization Lycoris is de game-versie van het Alicization-verhaal, seizoen 3A van de bekende anime-serie en lightnovels negen tot en met veertien.

Kirito en zijn vrienden nemen het onder andere op tegen een reuze kreeftachtig beest en een enorme vos. Tijdens het spelen kan de gebruiker wisselen tussen de personages. Hier kan optimaal gebruik van worden gemaakt tijdens gevechten blijkt uit de gameplay. Ieder personage heeft zijn/haar eigen soort wapen en unieke kwaliteiten.

Lycoris is een actie-rpg game. In de gameplay is het gevechtsmechanisme te zien en krijgen we ook een duidelijk beeld van de omgeving en vijanden. De stijl lijkt meer op de voorganger SAO: Fatal Bullet dan op eerdere releases zoals SAO: Hollow Realization, hoewel het soort gameplay weer beter vergelijkbaar is met de eerdere games.

De naam Lycoris is een referentie naar een Japanse bloem met dezelfde naam, deze staat voor passie, verdrietige herinneringen, reünie en zelfvertrouwen. Dit zijn allemaal thema’s die in het verhaal voorkomen.

Bekijk hieronder de volledige gameplay.

Sword Art Online Alicization Lycoris komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One, een releasedatum is nog niet bekend. In oktober komt het nieuwste seizoen van SAO, Sword Art Online Alicization War of Underworld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

laatste seizoen is zo erg slecht dat ik het volgende niet eens meer wil kijken.

0
test

@HunterSeeker Seizoen 1 was het beste vond ik ook, maar de games zijn ook ok.

0

Aanbevolen voor jou