Nieuwe StarCraft 2: Legacy of the Void-patch breidt co-op uit | Gamer.nl

Nieuwe StarCraft 2: Legacy of the Void-patch breidt co-op uit | Gamer.nl

Blizzard brengt binnenkort een nieuwe patch uit voor StarCraft 2: Legacy of the Void. In de patch staan nieuwe mogelijkheden voor de co-opmodus centraal.

De grootste toevoegingen in de nieuwe patch 3.3 zijn in drie onderdelen te verdelen: Mutators, Weekly Mutations en Mastery Levels.

Mutators zijn extra variabelen die aangezet kunnen worden en de co-op-mi ies extra uitdaging en variatie moeten geven. Zo kan het zijn dat vijanden onzichtbaar worden of dat de speler lava dat omhoog gespuugd wordt moet ontwijken.

Diezelfde Mutators komen terug in de Weekly Mutators: wekelijkse coöp-mi ies die Blizzard beschikbaar stelt waarin een aantal voorbepaalde Mutators zijn geactiveerd. Net zoals bij de normale coöp-mi ies kan de speler zelf de moeilijkheidsgraad bepalen. Voor het uitspelen van de mi ies ontvangen spelers vervolgens extra ervaringspunten.

Bij de release van de patch zijn gelijk twee Weekly Mutators beschikbaar. De mi ie Train of the Dead speelt zich af tijdens de Oblivion Expre -mi ie uit de co-opmodus en heeft drie geactiveerde Mutators die het de speler extra lastig moet maken. Time Lock is de tweede Weekly Mutator en is gebaseerd op de Lock & Load-mi ie. In deze map staan spelers onder meer tijdsdruk en moeten ze preciezer te werk gaan.

De derde toevoeging is de komst van Mastery Levels. Commanders die het maximale level van 15 hebben behaald, kunnen na patch 3.3 hun Mastery Level verhogen. De Mastery Levels gaan tot 90 en bij elk level kan er een punt toegewezen worden om de desbetreffende commander sterker te maken.

Ten slotte heeft Blizzard een video uitgebracht die de diverse toevoegingen toelicht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou