Nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic-game mogelijk in ontwikkeling

Nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic-game mogelijk in ontwikkeling

Er wordt mogelijk gewerkt aan een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic-game.

Dat meldt de over het algemeen goed geïnformeerde Bespin Bulletin tijdens de B.OB. Podcast. Hij claimt dat er een nieuwe Knights of the Old Republic in ontwikkeling is en dat Electronic Arts er niet verantwoordelijk voor is. Volgens hem "raden we nooit" welke studio er aan werkt.

"Ik heb er met een aantal mensen over gepraat en ik kwam er achter dat (Bloomberg-redacteur) Jason Schreier heeft gezegd dat het niet door EA wordt gedaan, en dat we 'nooit raden' welke studio er aan werkt."

Bulletin laat weten dat EA, zoals het bedrijf zelf al eerder aankondigde, wel aan Star Wars-games werkt. "Ik weet niet of de bounty hunter-game door hen of door Ubisoft wordt gemaakt. "Maar ja, EA werkt aan dingen, er is nog een onaangekondigde game in ontwikkeling bij EA, maar ik heb geen idee wat het is. Ik denk niet dat het Battlefront 3 is."

Hoewel de afgelopen jaren alleen Star Wars-games door EA werd ontwikkeld, werd pas aangekondigd dat ook andere bedrijven nu games gebaseerd op de franchise kunnen maken. Zo werkt Massive Entertainment van Ubisoft aan een openwereld Star Wars-game.

Knights of the Old Republic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zal wel gebaseerd worden op die High Republic onzin.

0

@jaquesparblue Dat klinkt heel logisch, aangezien de nieuwe films daar volgens mij ook om gaan draaien? Of dat een slecht iets is weet ik, de laatste 3 films waren niet best en als ik het goed begrepen heb gaan Kevin Feige van Marvel en Taikiki Waititi de nieuwe serie maken. Daar heb ik wel vertrouwen in. Ik hoop maar dat het niet Ubisoft is die aan deze Kotor game gaan werken, dan ben ik bang dat we de portemonnee moeten gaan trekken om XP-boosters te kopen.

0
test

@Ziminar veel mensen denken als er een nieuwe kotor game komt dat het misschien een xbox game word gemaakt door obsidian.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor hij had het over de High Republic. Dit speelt zich jaren voor de Skywalker Saga af. Hierdoor zou het best goed kunnen dat het over de High Republic gaat :)

0
test

het verhaal van de eerste kotor vond ik erg cool, van deel 2 vond ik de personages dan weer sterker. Met veel plezier gedaan, geef maar een deel 3 :) of iets dat niks met deel 1 en 2 te maken heeft is ook prima.

0

Aanbevolen voor jou