Microsoft toont nieuwe schermafbeeldingen van Microsoft Flight Simulator

Microsoft toont nieuwe schermafbeeldingen van Microsoft Flight Simulator

De komst van de opvolger van Microsoft Flight Simulator is inmiddels al even bekend, met een release gepland voor 2020. Nu worden volgers van het proces voorzien van nieuwe screenshots uit de game, via href="https://www.resetera.com/threads/microsoft-flight-simulator-insider-screenshots-first-look-at-some-ui-also.160417/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Resetera</b></a>.

De nieuwe afbeeldingen laten wederom de prachtig gegenereerde wereld van Microsoft Flight Simulator zien, die gemodelleerd is aan de hand van de echte wereld. Ook is er in de nieuwe afbeeldingen te zien hoe het weer en temperatuur effect kan hebben op het vliegtuig. De game is ongetwijfeld adembenemend, de hoop van een hoop fans is dat het ook soepel speelt.

De ontwikkelaar heeft eerder bekendgemaakt dat ze bezig zijn met vr-ondersteuning voor de game, maar Jorg Neumann (het hoofd van Microsoft Flight Simulator) laat weten dat dit niet van origine het idee was. Tevens liet Neumann weten dat deze functie sowieso niet aanwezig is bij de lancering van de game, het is eerder een langetermijndoel.

Bekijk hieronder die nieuwe schermafbeeldingen.

microsoft flight simulator
microsoft flight simulator
microsoft flight simulator
microsoft flight simulator

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow, ziet er erg goed uit!

0
test

@Paxopoxo Lijkt echt net echt! Heel vet!

0

Hoe vet is dit. Prachtige beelden.

0

Aanbevolen voor jou