Nieuwe rpg Scarlet Nexus komt ook naar PS5, PS4 en pc

Nieuwe rpg Scarlet Nexus komt ook naar PS5, PS4 en pc

De tijdens Inside Xbox onthulde Bandai Namco-rpg Scarlet Nexus komt naast Xbox Series X en Xbox One ook naar PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

De game werd tijdens de Inside Xbox-stream voor Xbox-consoles onthuld. Toen was nog niet bekend dat het spel ook naar andere systemen zou komen, maar inmiddels heeft Bandai Namco meer duidelijkheid gegeven.

Scarlet Nexus wordt ontwikkeld door een team dat voorheen werkte aan de Tales of-serie. De game speelt zich af in de verre toekomst, waar een nieuw hormoon in het brein wordt ontdekt die mensen speciale krachten geeft en de wereld onherroepelijk verandert. Mutanten die de Others worden genoemd dalen neer uit de lucht en zijn er op uit menselijke breinen op te eten.

De Other Suppression Force is de laatste verdediging voor de mensheid. Spelers besturen Yuito Sumeragi, die telekinesis kan gebruiken om het op te nemen tegen de monsters. Hij verkent de futuristische stad New Himuka. Er is nog geen releasedatum gegeven.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok, dus dat is alvast weer een exclusive minder.

0
test

@darkmanwls volgens mij waren alleen Scorn en The Medium de enige xbox exclusives die zijn getoond tijdens de afgelopen inside Xbox. In juli worden er weer wat meer first party exclusives getoond tijdens inside xbox.

0
test

@wazp dacht the ascent toch ook.

0

Aanbevolen voor jou