Nieuwe Rollercoaster Tycoon krijgt geen microtransacties | Gamer.nl

Nieuwe Rollercoaster Tycoon krijgt geen microtransacties | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het spel moet "een volledige pc-ervaring" bieden zonder microtransacties, zo heeft Atari gecommuniceerd. Dit is extra opvallend, omdat het eerder dit jaar verschenen Rollercoaster Tycoon 4 Mobile hevig bekritiseerd werd door het prominente gebruik van microtransacties.

Rollercoaster Tycoon World moet de bekende gameplay uit de vorige delen bieden, waarin spelers hun eigen pretpark en achtbanen bouwen. In World is het echter ook mogelijk om met drie andere spelers samen aan één park te werken. De game moet ergens aan het begin van 2015 verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou