‘Nieuwe PlayStation Store lanceert vanaf 21 oktober’

‘Nieuwe PlayStation Store lanceert vanaf 21 oktober’

Sony heeft in een mail naar PSN-gebruikers laten weten dat de nieuwe PlayStation Store vanaf 21 oktober wordt uitgerold. Dat meldt href="https://www.gematsu.com/2020/10/new-playstation-store-to-launch-october-21-to-26-on-desktop-october-28-on-mobile" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gematsu</a>.

“Onze gloednieuwe PlayStation Store lanceert op web en mobiel tussen 21 en 26 oktober 2020. We passen de content aan die je via de desktop en mobiele apparaten kunt bereiken.” Later in de mail zegt Sony dat de mobiele versie van de winkel iets later wordt aangepast, op 28 oktober.

De make-over van de PlayStation Store houdt in dat gebruikers geen PlayStation 3-, PSP- en Vita-games meer kunnen aanschaffen. Ook zijn avatars, thema’s en applicaties niet meer beschikbaar. Ook verdwijnt de wishlist-optie en de volledige lijst van gebruikers.

Sony geeft wel aan dat gebruikers van oudere platformen wel direct content kunnen aanschaffen vanaf hun apparaat. Hoewel het bedrijf daarbij ook de PSP noemt, werd de winkel op dat platform in 2016 gesloten.

Vermoedelijk kondigt Sony de nieuwe PlayStation Store binnenkort aan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat zou de gedachte zijn geweest om de wishlist feature te verwijderen? Alleen randdebielen kunnen dat bedenken... Sommige designers denken echt dat wat zij ontwerpen iedereen goed moet vinden..

0
test

@SuperDre Ik denk dat als de feature weinig wordt gebruikt het zonde is van de mankracht omh het te blijven ondersteunen zoals keer op keer te controleren of het nog werkt zoals de bedoeling was bij updates etc. Het is een feature waar ik zelf nog niet bekend mee was; sowieso kom je volgens mij niet in de PS Store zonder te weten wat je zoekt. Ding is moeilijk traag ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@SuperDre Ik heb die hele wishlist nog nooit gebruikt. Ik weet toch zelf wel wat ik hebben wil of niet? Bovendien vind ik het gewoon leuk om iedere dag effe de aanbiedingen door te bladeren. Ik zal t niet missen.

0
test

@darkmanwls op de switch heb ik ruim 100 games in de wishlist staan voor het geval dat ze in de aanbieding zijn. Scheelt ruim 500 games doorworstelen elke week. Op de Vita ruim 20. Ik weet dus zeker dat ik straks mijn overzicht kwijt ben. Het is ondoenlijk om alle games die je nog wilt spelen maar te kopen, mijn backlog is al zo groot. Ik denk dat ik inmiddels wel 2 jaar zonder extra titels kan met wat ik in huis heb. Deze move zorgt er wel voor dat mijn prille Sony avontuur (dit jaar pas de Vita gekocht) in de kiem gesmoord wordt. Als je zo een dikke middelvinger krijgt, volkomen onnodig, dan laat het maar. Nintendo weet hoe het wel moet. For the player? Pfoeh, for the money.

0

Aanbevolen voor jou