Nieuw PlayStation 5-screenshot van Demon's Souls uitgekomen

Nieuw PlayStation 5-screenshot van Demon's Souls uitgekomen

Er is een nieuw PlayStation 5-screenshot verschenen van de Demon Souls-remake. De afbeelding verscheen op de website van PlayStation.

Het nieuwe screenshot van Demon’s Souls toont een beeld van onze held, mid-gevecht met Tower Knight. Tijdens de trailer van de remake zagen we al een beeld voorbij komen van deze reusachtige vijand, maar nu kunnen we het beeld van de schilddrager volledig tot ons nemen.

De keuze om de game opnieuw op te bouwen bewijst een goede keuze te zijn geweest. De personages en omgeving komen volledig tot hun recht met behulp van moderne technologie en de PS5. Even ter vergelijking: hieronder eerst een screenshot van de PS3 Tower Knight en daaronder een screenshot van de nieuwe Tower Knight.

Demon's Souls

Het screenshot staat tussen een lange lijst van exclusieve PS5-games op de site van PlayStation.

In de originele Demon’s Souls was de Tower Knight te vinden in de Boletarian Palace. Het was een krachtige vijand die naast zijn metershoge schild en lange lans ook nog bijgestaan werd door acht boogschutters. Om hem te verslaan moest de speler eerst afrekenen met de schutters en vervolgens kiezen of die hem van veraf wilde aanvallen of dat die het waagde om in close combat te gaan met de reus.

De Demon’s Souls remake wordt helemaal opnieuw gemaakt en krijgt een nieuwe ‘Fractured Mode’. Met die mode kunnen spelers kiezen tussen twee verschillende grafische modi: één richt zich op graphics terwijl de ander zich richt op framerate.

De remake voor Demon’s Souls komt exclusief uit voor de PlayStation 5, de game heeft nog geen releasedatum.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor mij de reden om in eerste instantie te kiezen voor de PS5.

0
test

In de tekst staat: Even ter vergelijking: hieronder eerst een screenshot van de PS3 Tower Knight en daaronder een screenshot van de nieuwe Tower Knight. Ik zie maar 1 screenshot?

0
test

@garciagarcia Ik ook, zal wel bijna weekend zijn :P

0

Aanbevolen voor jou