Nieuwe Pac-Man-game draait om multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game, die voor zover bekend voorlopig alleen als arcadekast verschijnt, plaatst maximaal vier spelers in de rol van de wereldberoemde happelaar. Het is ditmaal de bedoeling om andere Pac-Man-spelers op te eten en in mindere mate om pilletjes en spookjes te verorberen. Pac-Man: Battle Royale draait zodoende ook niet om het behalen van een perfecte score in iedere ronde, wat wel het geval was bij oudere games.

Ontwikkelaar Namco geeft aan dat er nog zaken veranderd kunnen worden, aangezien de game pas in september uitkomt. Tegen die tijd draait de game ook op nieuwe hardware, wat wellicht betekent dat het beeld en geluid nog gaat verbeteren ten opzichte van de versie die is op de expo. Qua uiterlijk doet het spel het meeste denken aan Pac-Man: Championship Edition die is verschenen voor Xbox 360 en mobiele platformen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou