The Outlast Trials aangekondigd

The Outlast Trials aangekondigd

Via href="https://www.facebook.com/Outlastthegame/photos/a.306065699505404/2395471820564771/?type=3&theater" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Facebook </b></a>en Twitter wordt er door ontwikkelaar Red Barrels bekendgemaakt dat er een nieuwe Outlast-game aan komt genaamd The Outlast Trials.

The Outlast Trials is een multiplayer-game die zich afspeelt in de tijd van de Koude Oorlog. De game ondersteunt multiplayer tot vier spelers, maar het kan ook in singleplayer gespeeld worden. Het speelt zich af in hetzelfde universum als de twee voorgangers, maar is geen vervolg op Outlast 1 en 2.

“De Outlast Trials staat spelers toe om zelf de gruwelen van de trials te trotseren of samen te werken met maximaal 3 andere proefpersonen,” aldus Red Barrels. Proefpersonen is een woord wat er toe doet denken dat het zich gaat afspelen in een soort van laboratorium, maar dat is niet bevestigd. In het Facebook bericht meld Red Barrel het volgende: “Nu we ons proof of concept hebben gedaan, is het tijd om ons te concentreren op content creatie, variëteit ... en gore.” Via de Tweet en het Facebook-bericht wordt ook een poster gedeeld.

Er is verder nog niks bekend over een mogelijke releasedatum of voor welke platformen de game verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou