Nieuwe Need for Speed draait weer om straatracers tegen politie

Nieuwe Need for Speed draait weer om straatracers tegen politie

EA richt zich met de aankomende Need for Speed-game weer op het concept van straatracers versus de politie. Dit kondigde CEO Andre Wilson aan tijdens een gesprek met investeerders over de kwartaalcijfers.

Wilson bevestigt de komst van een nieuwe Need for Speed in 2019 voor pc en consoles en verwacht 4 miljoen exemplaren van de racegame te kunnen verkopen. Veel details over het nieuwe deel in de langlopende franchise deelt hij niet. Wel zegt hij dat de nieuwe Need for Speed "de straatracer versus politie-fantasie, die in de kern van de franchise staat, nieuw leven inblaast". De vorige game met dit concept in de basis was Need for Speed Rivals uit 2013.

In februari werd tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers al bekendgemaakt dat een nieuwe Need for Speed in de planning stond voor dit jaar. Het is nog onbekend welke ontwikkelstudio achter de game zit, hoewel de kans groot is dat Ghost Games weer verantwoordelijk is. Eerder werden Need for Speed Rivals, Need for Speed (2015) en Need for Speed Payback gemaakt door deze studio.

Mogelijk maakt EA rondom E3 2019 meer informatie bekend over de nieuwe Need for Speed. Hoewel de uitgever geen persconferentie heeft dit jaar, vindt wel het EA Play-evenement plaats tijdens E3 en worden hier meerdere streams uitgezonden. Alle informatie over E3 2019 is te vinden in ons overzichtsartikel.


Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

EA: 'Oude manier van games uitbrengen werkt niet meer' EA: 'we blijven gewoon dezelfde games maken' EA: 'sales vallen tegen' EA: "sluit studio' EA: koopt nieuwe studio voor NFS EA: ...

0
test

@casualkiller Dat gezever over 'dezelfde games maken' moet eens afgelopen zijn, het is namelijk gewoon dat EA levert waar de gamers blijkbaar om vragen. Bij elke release is toch dat het aantal verkopen weer gigantisch zijn. Juist bij nieuwere franchises is het vaak dat die de mist in gaan omdat de doorsnee gamer daar blijkbaar helemaal niet op zit te wachten.. Uitmelken? Nee, gewoon goede business decision, want de doorsnee gamer wil juist meer van hetzelfde alleen weer wat mooier..

0

@SuperDre dat gezever van jou moet eens afgelopen zijn, met het verdedigen van dit soort bedrijven die gaming langzaam naar de kloten helpen... Of dacht je echt dat gamers vroegen om wat ze met battlefront II hebben gedaan ? Dead Space ? Maxis ? Bioware ?

0
test

@SuperDre bij iedere release de verkopers aantallen weer gigantisch? De verkopen van battlefront 2, battlefield 5 en anthem zijn juist enorm tegengevallen. Het zijn met name de jaarlijkse sportgames die toch wel weer verkopen. Ea wil gewoon niet luisteren.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou