'Nieuwe Metro-game in de maak bij 4A Games'

'Nieuwe Metro-game in de maak bij 4A Games'

Een nieuwe game in de Metro-franchise is bevestigd tijdens een presentatie aan investeerders van THQ Nordic. Dat meldt gebruiker DarkDetectiveNL op Twitter.

De Twitter-gebruiker zegt dat THQ Nordic-CEO Lars Wingefors bevestigt dat 4A Games, de studio die ook verantwoordelijk is voor alle vorige Metro-games, een nieuwe titel in de maak heeft. Verder is er nog geen informatie over een eventuele releasedatum, de inhoud van de game of eventuele platforms gedeeld.

Eerder dit verscheen de vorige game in de franchise genaamd Metro Exodus. De game omschreven we in onze review als intens sfeervol met een eenvoudig maar slim craftsysteem. De volledige review is hier te lezen.

THQ Nordic maakt ook bekend dat Deep Silver Dambuster Studios de ontwikkeling van Dead Island 2 overneemt en dat de mede-bedenker van de Timesplitters-reeks nu ook bij THQ Nordic werkt om "de toekomst" van de shooterfranchise te bepalen, lees daar hier meer over.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

goh wat onverwacht................

0
test

Ik ben wel een beetje uitgeMetro'd! Laatste deel gespeeld op de ps4 ik had aardig wat vastlopers!

0
test

@Ceiro komt omdat de console niet gemaakt is voor dat soort spellen. Metro Is een high end pc spel xD

0
test

@D4rKy28 uhh maar dat spel is uitgebracht op de PS 4, dus dan mag je er van uit gaan dat het spel fatsoenlijk draait op dat ding (grafische kwaliteit daargelate ).

0

Aanbevolen voor jou