Nieuwe Medal of Honor bevestigd voor 2012 | Gamer.nl

Nieuwe Medal of Honor bevestigd voor 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"EA-presentatie was erg goed, Medal of Honor en Need for Speed 13 werden genoemd! EA heeft een spannend jaar voor de boeg", zo luidde het bericht van Twitter-gebruiker Gamedigital. De mewerker zou de informatie tijdens een vertrouwelijk gesprek hebben verkregen, waarover geen informatie naar buiten had mogen komen.

Ontwikkelaar Danger Close had de nieuwe Medal of Honor-game al aangekondigd, maar een releaseperiode ontbrak. Het bericht dat de game in 2012 komt, past bij het idee dat EA in het ene jaar een Battlefield-game wil uitbrengen en in het andere jaar een Medal of Honor-game, om zo elk jaar een antwoord te hebben op Activisions jaarlijkse Call of Duty-serie.

In de Need for Speed-serie komt er sinds 1997 elk jaar een nieuw deel uit. In sommige jaren kwamen er bovendien twee games uit, zoals Need for Speed: Shift 2 en Need for Speed: The Run in 2011.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou