Nieuwe Link's Awakening-amiibo voegt Shadow Link toe aan game

Nieuwe Link's Awakening-amiibo voegt Shadow Link toe aan game

De nieuwe amiibo van Link, gebaseerd op de aankomende remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening, voegt Shadow Link toe aan het spel.

De amiibo moet rond dezelfde tijd als Link's Awakening voor de Switch beschikbaar komen. Door de amiibo in te scannen, kunnen spelers Shadow Link in de Chamber Dungeons plaatsen.

De Chamber Dungeons zijn kerkers die spelers zelf hebben samengesteld. Gedurende de game verzamelen spelers 'kamers' waarmee men zelf een kerker kan samenstellen. Men kan deze kerkers door andere gamers laten spelen. Door Shadow Link toe te voegen, die spelers achtervolgt, wordt er een extra uitdaging aan de kerker toegevoegd.

Link’s Awakening kwam voor het eerst uit in 1993 voor de Gameboy en komt nu als remake naar de Switch. Link komt terecht op een mysterieus eiland en moet zijn weg terug naar Hyrule vinden. Boek vooruitgang door tegen vijanden te vechten en dungeons te verslaan omuiteindelijk de mysterieuze Wind Fish wakker te maken. In Link’s Awakening komen ook wat bekende personages voor vanuit een andere bekende Nintendo-franchise, zoals Goomba's en Chain Chomps. De game verschijnt op 20 september voor Switch.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze hadden de Amiibo wel half gewoon, half Shadow kunnen doen. jammer.

0

Ziet er vooral uit als iets frustrerends dan dat het echt waarde toegevoegd.

0

Aanbevolen voor jou