Update: Lego NES-speelset officieel aangekondigd

Update: Lego NES-speelset officieel aangekondigd

De Lego NES-speelset is officieel aangekondigd door Nintendo. Gisteren lekte de set al uit via een Chinese website.

De Lego NES komt 1 augustus uit en kost 230 euro. De set bevat 2.646 stenen en bevat een NES-console, een retro televisie en een cartridge van Super Mario Bros. die allemaal gebouwd kunnen worden. Met een hendel aan de zijkant van de televisie kan het eerste level uit de klassieke Mario-game nagespeeld worden. De trailer van deze nieuwe Nintendo Lego-set is hieronder te bekijken.

Oorspronkelijk bericht:Er is een nieuwe Lego-set uitgelekt van Nintendo. Het gaat om grote set met de retro console, de NES, als thema.

De NES-set lekte eerst uit op de Chinese website VJG en verscheen later ook op de Duitse Lego-site Stonewars. Volgens beide website gaat het om een set van 2.646 steentjes, waarmee een NES, TV en een cartridge van Super Mario Bros. mee gebouwd kunnen worden.

Volgens Stonewars moet de set 1 augustus uitkomen en 230 euro kosten. Een aantal foto’s van de set zijn hieronder te bekijken. Nintendo en Lego hebben de set zelf nog niet officieel aangekondigd.

Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hangt best een grote prijs kaartje aan. Ziet er wel heel grappig uit.

0
test

2.646 Pieces en €230, misschien wat prijzig, maar vergeet de Nintendo Tax niet. Daarnaast zitten er unieke onderdelen bij met prints, dat brengt ook kosten met zich mee. Een vergelijking, de 1989 Batmobile met 3600 pieces is €250.

0
test

@TheDeeGee wat is nou de vergelijking, je geeft dus alleen maar aan dat de NES set per steentje behoorlijk prijzig is. er zijn ook sets met veel stenen die goedkoper zijn (modulars) dus reken maar uit die Nintendo Tax (plus wat geld voor de ontwerper)

0

Aanbevolen voor jou