Nieuwe Lara Croft wordt downloadbare game met bovenaanzicht | Gamer.nl

Nieuwe Lara Croft wordt downloadbare game met bovenaanzicht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

GameSpot UK publiceerde de eerste impre ies en screenshots van Guardian of the Light. Het spel draait om ongecompliceerde, actierijke gameplay waarbij de speler punten verdient door vijanden te verslaan. Tu en de actie door kent het spel ook puzzels, waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt moet worden van Lara's grijphaak om afgronden te overbruggen.

Coöp

Er zijn twee speelbare personages. Naast Lara Croft kunnen spelers ook de rol aannemen van Totec, een stamlid van de Maya's die met speren gooit. Uiteraard lenen deze twee speelbare personages zich voor coöperatieve spelmogelijkheden, die in The Guardian of the Light aanwezig zullen zijn.

Op welke platformen Lara Croft and the Guardian of the Light verschijnt is nog niet officieel bevestigd, al liggen PlayStation Network, Xbox Live Arcade en PC in de lijn der verwachting.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou