Nieuwe James Bond-film krijgt bijbehorende game | Gamer.nl

Nieuwe James Bond-film krijgt bijbehorende game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe, nog naamloze Bond-film gaat op 9 november 2012 in de Verenigde Staten in première en heeft de bijbehorende game groen licht gekregen. Het is nog onbekend of de game het verhaal van de film gaat volgen en ook de ontwikkelaar is nog niet zeker. Geruchten wijzen op Raven Software, nadat vorige maand al geruchten gingen dat de studio werkt aan een Bond-titel.

De meest recente James Bond-game die gebaseerd is op een film is Quantum of Solace die in 2008 is uitgebracht. Die game werd ontwikkeld door Treyarch, de ontwikkeling tudio die ook Call of Duty: Black Ops voor zijn rekening heeft genomen. Afgelopen jaar verscheen Blood Stone van ontwikkelaar Bizarre en een remake van de Nintendo 64-kla ieker GoldenEye 007.

Uitgesteld

De opnames van de nieuwe James Bond-film waren vanwege geldproblemen bij productiemaatschappij MGM vorig jaar voor onbepaalde tijd uitgesteld. Gisteren werd bekend dat de opnames in 2011 weer van start gaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou