Nieuwe info en beelden Resident Evil Revelations | Gamer.nl

Nieuwe info en beelden Resident Evil Revelations | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Revelations speelt zich af op een cruiseschip, maar in Famitsu staat ook artwork van andere locaties, zoals een havenstad en een besneeuwde berg. In de bergen ligt een neergestort vliegtuig te branden. De game moet zich afspelen in Europa, maar het is niet duidelijk hoeveel van het spel zich op het schip afspeelt. Het verhaal speelt zich af tu en Resident Evil 4 en 5 en moet zich meer op horrorelementen gaan richten dan die games.

Besturing

In het tijdschrift valt ook te lezen dat spelers van Revelations een verbeterde besturing kunnen verwachten. Zo kan er vrij rondgelopen worden terwijl er met een geweer gericht kan worden. Het is nog niet bekend wanneer de game moet verschijnen.

Resident Evil Revelations is in ontwikkeling voor de 3DS, de nieuwe handheld van Nintendo die 3D-effecten weer kan geven zonder dat daar een speciale bril voor nodig is. De 3DS moet ergens in maart 2011 in de Nederlandse winkels liggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou