Nieuwe hotfix voor Cyberpunk 2077 uitgebracht

Nieuwe hotfix voor Cyberpunk 2077 uitgebracht

CD Projekt Red heeft een nieuwe update uitgebracht voor Cyberpunk 2077.

Hotfix 1.22 is beschikbaar op pc, consoles en Google Stadia. Volgens de ontwikkelaar moet de update diverse vaak gemelde problemen sinds de meest recente patch oplossen, alsmede nog meer verbeteringen aan de stabiliteit en prestaties van het spel toevoegen.

Eén van de specifieke verbeterpunten is dat update 1.22 specifiek de stabiliteit en prestaties van de PlayStation 5-versie van de game verbetert. Daarbij zou het in het bijzonder om verbeteringen in het geheugen gaan.

Op de website van Cyberpunk 2077 is een complete lijst met verbeteringen te vinden.

cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wanneer fixen ze de auto's eens, lijkt nog steeds op zo moment van slechte chauffeur van nl achter kant gaat alle kanten op.

0
test

Nog een paar maanden en dan ga ik deze game kopen. Lijkt me nog steeds een ongelofelijk toffe game als hij beetje meer compleet/gefixed is.

0

Ik wacht nog wel even op de rtx 3080. Heb echter geen zin om een all in 1 systeem te kopen van 600 euro meerprijs door schaarste. Ik vermaak me nog wel met andere games het komend half jaar tot ik instap met cyberpunk. @JointCh1L

0
test

@rohirrimdwarf ik vind het gek dat de ps5 ook niet aan woekerprijzen wordt verkocht net zoals de grafische kaarten markt.

0

Aanbevolen voor jou