Nieuwe hotfix voor Cyberpunk 2077 lost savebug op

Nieuwe hotfix voor Cyberpunk 2077 lost savebug op

CD Projekt Red heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Cyberpunk 2077 waarmee een savebug wordt opgelost.

Hotfix 1.06 is nu verkrijgbaar op pc en consoles. De grootste aanpassing die de patch maakt, is dat het een recent ontdekte savebug op pc wegwerkt. CD Project Red had voorheen ingesteld dat savefiles niet groter dan 8 MB mochten worden. Zodra daar overheen gegaan werd - bijvoorbeeld door veel items en crafting materialen te verzamelen, of door een dublicate-glitch veelvuldig te gebruiken - raakte de savefile corrupt en kon deze nooit meer worden gebruikt.

Dankzij de patch is de limiet nu verhoogd, waardoor dit niet meer voor moet komen. De patch kan echter geen savefiles bruikbaar maken die door dit probleem corrupt zijn geraakt.

Op consoles zorgt de patch er onder andere voor dat de game minder vaak moet crashen. In zowel de console- als pc-versie moet de missie Second Conflict nu ook altijd goed functioneren - voorheen kon het personage Dum Dum opeens verdwijnen, waardoor de missie niet verder gespeeld kon worden.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

1.05 patch speelt nu lekker weg. Geen extreme framedrops, memoryhogs, cores die niet werden gebruikt (ryzen) etc.. Fps is flink omhoog gegaan. Ik kan me nu bezig houden met t spel ipv bugs. Slechte start, slechte eerste indruk voor velen. Maar ik ben pas bij 1.04 begonnen met spelen.

0
test

@niqomipa eens en hopelijk ziet iedereen ook dat ze er alles aan doen die verbeteringen er door te persen. Heb zelf niet veel extreme bugs gehad en kon er goed mee spelen maar de nieuwe verbeteringen zijn goed merkbaar (ps5).

0

Aanbevolen voor jou