Nieuwe hints gevonden die wijzen op Valorant voor consoles

Nieuwe hints gevonden die wijzen op Valorant voor consoles

Riot Games is mogelijk bezig met een consoleversie van de populaire free-to-play shooter Valorant.

In 2020 gaf Riot Games al aan dat het intern een consoleversie van Valorant aan het testen was. Daarna werd er echter niets meer van vernomen. Toch lijken er nu aanwijzingen te zijn dat de consoleversie actief in ontwikkeling is, zo meldt Gamerant.

Zo heeft Riot Games vacatures online staan die duidelijk bedoeld zijn om Valorant naar consoles te brengen. Zo wordt er gezocht naar een software engineer maanger die "de Valorant-ervaring naar consoles kan brengen". 

Ook is er recentelijk een update uitgekomen voor de game waarin code te vinden is voor 'Connection to 'PSN has been lost' en 'Connection to Xbox Live has been lost'. Het lijkt er dus op dat Riot Games bezig is met de interne ontwikkeling van de consoleversie.

Valorant kan worden omschreven als een mix van Counter-Strike en Overwatch. Net als bij Counter-Strike is de snelle actie cruciaal voor Valorant, wat mogelijk is met muis en toetsenbord. Vermoedelijk wordt nu onderzocht of de game met controllers nog steeds goed uit de verf komt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou