Nieuwe Harvest Moon voor DS en PSP dit najaar naar Europa | Gamer.nl

Nieuwe Harvest Moon voor DS en PSP dit najaar naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Frantic Farming voor de DS legt meer dan de meeste titels in de serie de nadruk op puzzels oplo en. Zo heeft ieder gewas op de boerderij een unieke kleur en icoon en moeten spelers die zo snel mogelijk aan elkaar matchen om de gewa en te oogsten voordat ze de boerderij overspoelen. Dit doen zij aan de hand van de verhaal-, mi ie- of ‘Score Attack’-modus

Harvest Moon PSP

In Harvest Moon: Hero of Leaf Valley mengen spelers zich in de strijd van Leaf Valley’s inwoners om hun boerderij van de ondergang te redden. Spelers kunnen de dorpsbewoners hierin helpen door gewa en te kweken, boerderijdieren te onderhouden en te mijnen naar ‘ore’ en waardevolle stenen. Ook zullen zij het vertrouwen moeten winnen van de dorpsbewoners. De precieze releasedatum van beide games is nog onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou