Nieuwe GTR-game verschijnt in 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de nieuwe GTR-game gaat SimBin terug naar waar de studio bekend mee is geworden, het maken van realistische racegames voor de PC. Het realisme zal nog verder worden doorgevoerd. Dit uit zich niet alleen in natuurlijker weggedrag van de auto's, maar ook in de graphics en de beleving van de speler. Deze twee aspecten bleven in de voorgaande delen nog enigszins achter bij de concurrentie.

Het online aspect zal een belangrijke rol gaan spelen in GTR. Zo zal er met regelmaat uitgebreide downloadbare content beschikbaar worden gesteld. Vooralsnog heeft SimBin nog geen uitgever voor de nieuwe GTR-game.

Race Pro

SimBin stond altijd bekend om het maken van realistische racegames voor de PC, maar vorig jaar waagde de studio zich aan een eerste uitstapje naar consoles met Race Pro. Hoewel de kritieken redelijk waren, viel de game niet echt in de smaak bij de consolebezitter wat resulteerde in lage verkopen. Daarom besloot SimBin zich met de nieuwe GTR-game weer volledig op PC te richten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou