Nieuwe Gran Turismo 'combinatie van verleden, heden en toekomst'

Nieuwe Gran Turismo 'combinatie van verleden, heden en toekomst'

Een volgende Gran Turismo-game wordt "een combinatie van het verleden, heden en de toekomst", zo laat bedenker Kazunori Yamauchi van Polyphony Digital weten.

Yamauchi werd geïnterviewd door GTPlanet. "Door het doen van al deze wereldtournees heb ik de geschiedenis van Gran Turismo ervaren. Dat geeft mij hints van de dingen die we absoluut in de toekomst van de franchise moeten doen."

Hij vervolgt: "Ik denk dat de volgende game in de reeks een combinatie van het verleden, heden en de toekomst van de serie wordt - een complete versie van Gran Turismo."

Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat de game op de volgende PlayStation-console verschijnt. "Het eerste dat beïnvloed wordt door meer kracht, is vr. Ik denk niet dat er iets anders is dat zoveel processorkracht vergt. Ik vind vr echt leuk; ik geloof in de mogelijkheden en het past erg goed bij een racegame."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes, ik hoop echt dat ze een betere VR modus uitbrengen. De VR modus in de huidige Gran Turismo ziet er gelikt uit, maar is qua functionaliteit erg kaal. Als ze er een volledige race game van weten te maken (in de richting van Drive Club) wordt het zeker een instant buy voor mij.

0
test

@aSTetsuo driveclub is in mijn ogen echt een ondergewaardeerde game. Oké de launch was problematisch, maar na een aantal patches en de geweldige bikes toevoeging behoort de game nu tot mijn favoriete racegames.

0

Aanbevolen voor jou