Nieuws
Luigi's Mansion 3

Nieuwe gameplaybeelden van Luigi's Mansion 3

Een rondje door het spookhotel

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Luigi's Mansion 3 opgedoken. In de video van twee minuten zien we Luigi een nieuwe verdieping van het spookhotel verkennen en een hele hoop spoken opzuigen.

Deel drie uit de Luigi's Mansion-reeks lanceert deze maand en de gameplayvideo geeft ongeduldige fans alvast een voorproefje van het nieuwe spookachtige avontuur dat ze te wachten staat.

In de video zien we Luigi aan het werk met zijn Poltergust G-00, er wordt gedemonstreerd hoe de stofzuiger spoken opzuigt en vervolgens weer kan uitspugen. Daarnaast gebruikt de broer van Mario de stofzuiger om deuren en geheime wegen te openen. Dit doet hij door een ontstopper op deuren of stenen te schieten en deze vervolgens door de lucht te gooien.

Luigi's Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Bekijk ook onze Gameplay Update van Luigi's Mansion 3 en lees onze E3-preview, waarin Lucas beschrijft hoe het spel angstaanjagend veel plezier biedt in multiplayer.

Luigi's Mansion 3 verschijnt 31 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: De winnaar van de exclusieve Gears 5 Collector’s Edition Ubisoft verwijdert tijdbesparende microtransacties uit Ghost Recon Breakpoint
0

Reacties op: Nieuwe gameplaybeelden van Luigi's Mansion 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.