Nieuwe game God of War-maker te zien op PlayStation Experience | Gamer.nl

Nieuwe game God of War-maker te zien op PlayStation Experience | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In voor de PlayStation Experience, die in het weekend van zaterdag 6 december wordt gehouden in Las Vegas, is kort een url te zien die leidt naar een website met een video over de studio Bartlet Jones Supernatural Detective Agency. In de video is David Jaffe zelf te zien.

Tevens is er een Facebook-pagina en Twitter-profiel voor Bartlet Jones opgericht. De studio bevat naast Jaffe onder andere Nick Kononelos (SCEA) en programmeur Michael Riccio (SCEA, High Moon Studios). Hun eerste game is een "actiegame gebaseerd op een nieuwe IP".

Het lijkt waarschijnlijk dat deze game voor het eerst getoond gaat worden op de PlayStation Experience volgend weekend. Gamer.nl doet live verslag van het evenement en heeft naast het laatste nieuws ook previews van aankomende PlayStation 4-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou