Nieuwe Flight Simulator-update draait om de Benelux en Frankrijk

Nieuwe Flight Simulator-update draait om de Benelux en Frankrijk

Er is een nieuwe update uitgekomen voor Microsoft Flight Simulator waarmee meer details worden toegevoegd aan de landen Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

World Update 4 voegt allerlei details toe aan de virtuele versies van bovengenoemde landen, zowel op de grond als in het luchtruim. Zo zijn drie vliegvelden met de hand vormgegeven (waaronder Rotterdam), zijn de steden Amsterdam en Parijs met 3D-fotografie opgebouwd en hebben meer dan honderd vliegvelden in de landen verbeterde graphics gekregen. 

Ook zijn meer dan honderd beroemde gebouwen in de landen toegevoegd aan de map. Daardoor zijn er allerlei bruggen, paleizen, dammen, windmolens, stadions en musea te zien. Ook zijn er twee nieuwe activiteiten toegevoegd: een uitdaging om correct te landen op La Salette en een reis over de Pyreneeën en de Alpen.

De update kan door alle spelers gratis binnengehaald worden. Microsoft Flight Simulator is beschikbaar op Steam, Windows 10 en Game Pass voor pc. In de zomer moet het spel ook naar Xbox Series X en S komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Damn.. .dat ziet er echt insane goed uit.

0
test

Ziet er erg goed uit! Ben benieuwd of ze Disneyland Parijs ook hebben aangepakt, zag er uit als een kantoren complex haha.

0

Aanbevolen voor jou