Nieuwe EA Sports Active heeft een hartslagmeter | Gamer.nl

Nieuwe EA Sports Active heeft een hartslagmeter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Electronic Arts biedt de game 'echte fitne resultaten door het gebruik van het innovatieve beweging ysteem voor armen en benen'. De nieuwe hartslagmeter helpt gebruikers de intensiteit van de oefeningen in de gaten te houden en geeft constant informatie op het scherm om resultaten te verbeteren. Het online netwerk zorgt ervoor dat gebruikers hun gegevens kunnen bijhouden en delen met anderen. Spelers kunnen berichten naar elkaar versturen om over hun voortgang te communiceren en er kunnen ook geheel nieuwe workouts worden gedownload.

Meetbare resultaten

Tarrnie Williams, uitvoerend producent van Electronic Arts: "Het gebruik van de innovatieve bewegingsrandapparatuur en hartslagmonitor bezorgen spelers een fitne ervaring met echte meetbare resultaten. De succesverhalen die we hebben ontvangen van onze gebruikers laten zien dat EA Sports Active levens verandert en we zijn trots om daar deel van uit te maken." De game komt deze herfst uit.

EA Sport Active verscheen vorig jaar op de Wii en werd met een elastieke band en een beenband om de Nunchuck-controller in te plaatsen geleverd. Met de elastieke band kunnen de armen en schouders getraind worden, terwijl de beenband met de controller de bewegingen die met de benen worden gemaakt bijhoudt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou