De website, alloutofgum.com is inmiddels weer offline, zogenaamd "voor onderhoud". Eerder viel er nog een klok te zien die aftelde naar een onthulling over 25 dagen. Verder was een afbeelding zichtbaar met daarop een pakje kauwgom van het merk Kick-ass, een verwijzing naar de bekende uitspraak van hoofdpersonage Duke Nukem. 

Interceptor Entertainment is naast Rise of the Triad ook bekend van zijn werk aan een onofficiële remake van Duke Nukem 3D. Hiervoor kreeg de groep fans aanvankelijk toestemming van ontwikkelaar Gearbox, eigenaar van de Duke Nukem-rechten, maar deze werd later weer ingetrokken. Sindsdien staat het project in de ijskast. Gearbox of Interceptor hebben nog niet officieel gereageerd op het bestaan van de website. Het is daarom nog niet duidelijk om wat voor project het precies gaat.

Duke Nukem Forever

De meest recente volledig nieuwe Duke Nukem-game was Duke Nukem Forever. Het spel verscheen in juni van 2011, na meer dan twaalf jaar in ontwikkeling te zijn geweest. De game is in die tijd meerdere keren van engine en opzet gewisseld en stond daarom bekend als zogeheten vaporware, titels die waarschijnlijk nooit meer uitkomen. Gearbox besloot in 2010 de rechten over te nemen om het spel alsnog op de markt te brengen.